Region

“DOGODILO JOJ SE ŠTO I MATEJU PERIŠU” Porodica nestale učesnice Velikog Brata skrhana, velika SUMNJA!

U domaćim i regionalnim medijima je pre izvesnog vremena kao bomba odjeknula vest da je Marijana Seifert, učesnica “Velikog brata” nestala.

Njena rođena sestra, Maja Kovačević, koja je srpskoj javnosti postala poznata zahvaljujući nedavnom učešću u rijalitiju “Bar”, nekoliko puta se oglašavala za medije i molila za pomoć da se Marijana što pre pronađe.

Tokom poslednja dva dana srpski i hrvatski mediji ne prestaju da pišu o slučaju Splićanina Mateja Periša, koji je nažalost posle 139 dana pronađen utopljen kod Ade Huje.

Marijanina sestra Maja ističe kako njena porodica strahuje, ali i sumnja da se i sa njenom sestrom desilo isto.

– Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno – rekla je Maja Kovačević u emisiji “Puls Srbije”.

– Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte – kaže Maja.

Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

– Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateji – ispričala je Maja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh