Region

UTVRĐEN UZROK SMRTI MATEJA PERIŠA! MUP Srbije bez dileme, evo kako je nastradao mladi Splićanin!

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tijela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (26) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Matej Periš - informer.rs

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka.

Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbjednost na rijekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

Tijelo je našao kapetan broda, Milovan Zelenović, u srijedu ujutro u 9:10, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh