Region

“Moj sin je svoju priču na zemlji završio” – Riječi Nenada Periša kidaju: Danas stižu nalazi obdukcije

Nalazi obdukcije tijela koje je juče izvučeno iz Dunava trebalo bi da budu gotovi već danas.

Nenad Periš - Screenshot

Sumnja se da je mladić koji je kod Ade Huje izvučen iz rijeke zapravo nestali Splićanin, Matej Periš. Ipak, nakon obdukcije to će biti zvanično potvrđeno.

S obzirom na to da pokojni momak na sebi ima istu majicu i patike, kao što je imao Periš, svi su uvjereni da je tijelo njegovo.

Oglasio se čak i Matejev otac, Nenad Periš koji je poručio da mu je mnogo teško zbog svega.

– Čekali smo vijest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jeste, bolna, nikakva, teška – kazao je Nenad za HRT.

Nakon što ga je naša policija obavijestila da je u Dunavu nađeno tijelo muškarca čija odjeća odgovara opisu odeće u koju je bio obučen njegov sin Matej, koji je nestao u Beogradu 30. decembra 2021.

Periš je poručio i da je svestan da je njegov sin svoj život na zemlji završio:

– Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a vjerujte mi da je strašno teško, čovjek mora imati nadu. Mene moja vjera uči da nada uvek postoji. Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu. Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh