Region

Teško dišem, doktori su oko mene cijeli dan, ne ustajem iz kreveta: Miša Grof u lošem stanju poslije sahrane sina Vidoja Ristovića!

Vidoje Ristović, srpski historičar umjetnosti i suprug Nikoline Pišek sahranjen je na Novom groblju, a njegov otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof ne osjeća se dobro poslije ispraćaja sina na vječni počinak.

Misa Grof - Ekskluziva

On je istakao da se ne miri sa činjenicom da mu je sin umro, zbog čega mu je naglo pozlilo, pa su doktori tokom jučerašnjeg dana morali da intervenišu.

– Nemam trenutno snage da mnogo pričam. Znam da ima milion pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i ceo dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvijek neko tu pored da može da uskoči ako se nešto desi – rekao je Miša i otkrio da će tek da progovori o svemu:

– Mislim da je sada najmanje bitno to šta se dešavalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je sve vrijeme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvijestim da Vidoja više nema, progovoriću o svemu.

Kako prenosi Republika, Miša se poslije sahrane zatvorio u kuću, a u posjetu mu je, pored porodice, došao još samo dobar prijatelj.

– Miša se na groblju tokom sahrane maksimalno kontrolisao. Slomilo ga je sve tek kad se sve završilo. Plakao je cijeli dan, ništa ne jede danima i zato mu je pozlilo. Znamo samo da su mu ljekari dali infuziju tokom jučerašnjeg dana. Mjerili su mu pritisak i pokušali da ga natjeraju da nešto pojede. Ne ustaje iz kreveta, kasno se budi, a tražio je doktorima samo da mu daju nešto za smirenje da bi mogao da odspava jer i s tim ima problema – otkrio je izvor. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh