Region

Kafa u Dubrovniku po suludoj cijeni, a još nije ni sezona… Košta pravo malo bogatstvo!

Kad je račun stigao, zbunjeni je gost nekako ‘skrpio’ traženi iznos, koji, još uvijek u nevjerici, nije propustio ovjekovječiti i proslijediti medijima

Dubrovnik je odavno na glasu kao najskuplji grad u Lijepoj našoj, ali unatoč takvoj reputaciji, cijene pića uvijek iznova uspijevaju neugodno iznenaditi goste kafića.

Tako je i čitatelj Slobodne Dalmacije ostao bez teksta kad je u subotu oko podne sjeo u jedan dubrovački kafić s pogledom i naručio bijelu kavu, zasigurno jedan od omiljenih toplih napitaka na tamošnjim štekatima.

Ubrzo je otkrio da šalica ovog pjenušavog jutarnjeg napitka košta čak 40 kuna!

Za usporedbu, u Splitu cijena bijele kave iznosi između 13 i 15 kuna.

Kad je račun stigao, zbunjeni je gost nekako ‘skrpao’ traženi iznos, koji, još uvijek u nevjerici, nije propustio ovjekovječiti i proslijediti medijima.

U Dubrovniku, dakle, uvijek treba dvaput razmisliti gdje se isplati sjesti te provjeriti koliko košta piće, odnosno pogled ili lokacija. To u nadolazećoj sezoni svakako treba imati na umu, odlučite li se posjetiti ‘Biser Jadrana’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh