Region

“SVAKI PUT SE SAV STRESEM” Nenad Periš se HITNO oglasio nakon što je beživotno tijelo izvučeno iz Save

Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine.

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu informaciju.

– Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje… Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona – kaže Nenad Periš za Informer.

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

– Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi. Ljudi smo i jedno u molitvi – priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Prema njegovim rečima, u skorije vreme planira da dođe ponovo u Beograd.

– Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro – rekao je Periš za Informer.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga.

Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za nestalim mladićem još uvek traje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh