Region

STRAVIČAN UDES U NIŠU – MEĐU POVRIJEĐENIM JE I SESTRA MILJANE KULIĆ : Miljanja još nije obavještena o tome !

Ustravičnom udesu koji se noćas dogodio u Nišu, kada je vozač “audija” najvjerovatnije izgubio kontrolu i zabio se u zid prodavnice, kako pišu domaći mediji, navodno među petoro povređenih je i sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić.

Miljana Kulić

Kako prenose mediji, povređeno joj je rame, kuk i ima nagnječenje jagodice. Zasad nije poznato da li je ona bila u pomahnitalom audiju, da li je njime upravljala ili je povređena kao pješak.

Hitna pomoć u Nišu prevezla je povređene u bolnicu na dijagnostiku. Zasad, nije poznato šta je uzrok nesreće, u kojoj samo pukom srećom niko nije stradao.

Prema tvrdnjama očevidaca, auto je jurilo Dušanovom ulicom brzinom većom od sto kilometara na čas.

– Prešao je u suprotnu traku, taksista je za dlaku izbjegao direktan sudar jer je pobjegao skroz desno uz trotoar ali ga je vozač „audija“ ipak zakačio. Vozač „audija“ je nastavio da se kreće velikom brzinom, umalo je pogazio grupu djevojaka koje su stajale ispred kafića, a zatim je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom i udario u ulaz prodavnice – priča jedan od očevidaca. prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh