Region

Jelena Đoković kritikovana zbog izgleda na vjenčanju prijatelja: Ovo je nepoštivanje mladenaca

Jelena i Novak Đoković prisustvovali su vjenčanju njihovog dugogodišnjeg prijatelja Nevena Markovića. Međutim, Jelenin izgled bio je povod za brojne komentare na društvenim mrežama.

Jelena i Novak - Pixsell

Podsjećamo, Neven je Novakov kum. Oženio je Natašu Derikonju, arhitekticu i bivšu manekenku, koja je rođena u Bijeljini. Fotografi su “uhvatili” Jelenu i Novaka dok su odlazili sa zabave.

Naravno, bili su vidno raspoloženi pa su odlučili pozirati. Jelena je inače poznata po tome što preferira izlaziti u opuštenom izdanju pa je i u ovoj prilici odlučila ostati vjerna svom stilu.

Iako je izgledala sasvim pristojno, na društvenim mrežama su se pojavile negativne reakcije.
“Stajling kume na svadbi, u crnoj pamučnoj haljini i sa masnom punđom na glavi. Razumijem njen stil, opuštenost i sve, ali meni je ovo apsolutno nepoštivanje mladenaca”, napisala je jedna korisnica Twittera.

S njenim mišljenjem složili su se mnogi.

“Ljudima sa tolikim parama je dosadno u životu pa žele da izmisle nešto novo, ali izbori su u životu ipak limitirani i onda oni krenu da se unakažavaju da bi bili drugačiji. Drugo objašnjenje nemam”, napisala je druga.

“Ovakva idem navečer da bacim đubre i molim se da nikog ne sretnem”, također je jedan od komentara. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh