Region

VELIKI POMAK U POTRAZI ZA POBJEDNICOM VELIKOG BRATA! Ovaj DETALJ sa mosta bi mogao da otkrije šta se desilo sa Marijanom!

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom rijaliti šoua Veliki Brat 2011. ušla je u drugi dan, a novi detalj sa mosta kod kojeg su pronađeni njen telefon i dokumenta mogao bi da napravi veliki pomak, možda i da riješi slučaj.

Marijana - Novi

Kako prenosi Telegraf, izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene.

– Na mostu Mladosti, kod kojeg su pronađena dokumenta i telefon nema kamera, ali postoji kamera na jednom reklamnom plakatu – navodi izvor za i nastavlja:

– To je jedina kamera koja je na tom delu mosta. Policija sada pregleda materijal sa te kamere, te bi uskoro trebalo da se pojave važne informacije o Marijaninom nestanku – završava izvor.

Podsetimo, juče je pronađen dio njenih stvari, pa se pretraživalo detaljno cijelo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane u Zagrebu. prneosi “Novi”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh