Region

NOVI DETALJI POTRAGE ZA NESTALOM MARIJANOM: Oglasila se njena drugarica, evo šta joj je zadnje rekla

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom “Velikog brata”, čiji je nestanak prijavio suprug, nastavlja se drugi dan.

Marijana - pixsell

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana dio njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u srijedu pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti.

Kako navodi Jutarnji, potraga će se nastaviti i danas u tom području, te će se u potragu ubaciti i dron.

Jedna od prijateljica nestale je u poptunom šoku jutros istakla da ne može da vjeruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

– Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dijete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njen rođendan – priča prijateljica i dodaje:

Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu djecu, zvala sam je kod sebe u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv – rekla je Marijanina drugarica, prenosi Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh