Region

Umrla majka Zorana Marjanovića

Majka Zorana Marjanovića, Zorica preminula je od posljedica moždanog udara i ona će biti sahranjena u subotu na borčanskom groblju Zbeg pored svog muža Vladimira.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

Kako je za Informer.rs izjavio Zoran Marjanović, njegova majka koja je prije dva dana doživjela moždani udar biće sahranjena u subotu u 13.30 na groblju Zbeg u Borči.

– Prije dva dana je od posljedica moždanog udara izgubila moć govora. Vodili smo je na skener glave i infuzije pošto nije više mogla da jede, ali ništa nije vrijedilo. Srce je samo stalo i prestala je da diše. Namučila se ove dvije godine Bože sačuvaj – rekao je potreseni Zoran dodajući da su ljekari u Urgentnom po viđenju snimka i njenog stanja poručili da ne bi bilo svhe da se Zorica hospitalizuje. Umrla je u svojoj kući.

Podsjetimo da je prije šest mjeseci u Zemunskoj bolnici preminuo Zoranov otac Vladimir. Pored njega će biti sahranjena i Zorica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh