Region

POZNATI TIKTOKER BRUTALNO PRETUČEN: OTKRIVENO S KIM JE BIO U DRUŠTVU ZA VRIJEME NAPADA

Poznati TikToker Andrija Milivojević Wajwai navodno je brutalno pretučen prije nekoliko večeri u Smederevu.

Andrija Milivojevic - Hayat

Sa njim su u blizini muzeja bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, youtuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, youtuber i frizer Vojislav Panjković, saznaje Kurir.

Njih su, za sada nepoznati muškarci verbalno napali, a potom i fizički nasrnuli na najpopularnijeg tiktokera u Srbiji.

Kako saznajemo, jedino je Wajwai dobio batine, ali nije poznato zbog čega. Poznato je samo da su to veče s njim u društvu bili i njegovi prijatelji, Šarki, Mihaelhere i Vojislav Panjković.

Detalji brutalnog prebijanja zabilježeni su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i slike ovog neprijatnog događaja.

Kontaktirali smo Wajwai-ja, koji je najprije negirao da se incident dogodio. Međutim, kada smo mu saopštili da postoji video zapis, priznao je da du doživjeli neprijatnost, ali nije želio mnogo da priča.

Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, volio bih da se snimci ne objavljuju – rekao je Andrija.
Wajwai je popularnost stekao snimajući videe za Tiktok, gdje ima preko 700 hiljada pratilaca. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh