Region

Crnogorski ministar držao govor, nije ni sumnjao šta mu se dešava iza leđa

Jednog od njegovih saradnika bez najave “napala” je zastava Evropske Unije.

Kolegu mu "napala" zastava - twitter

Crnogorski ministar šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede Aleksandar Stijović mirno je držao svoj govor nesvjestan jedne neobične situacije koja se dešavala iza njegovih leđa.

Jednog od njegovih saradnika bez najave “napala” je zastava Evropske Unije.

Dok je Stijović govorio, iza njega se odvijala neprestana borba, a u jednom momentu činilo se da je zastava zadala pobjednički udarac.

Ipak je pravi šampion ovog simpatičnog okršaja bio napadnuti muškarac u odjelu koji je uprkos svemu održao smrtno ozbiljan izraz lica i sačuvao dostojanstvo Crne Gore tokom ovog podmuklog “napada” i naravno postao instant hit.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh