Region

Vulin odgovorio Izetbegoviću: Srpski svet se stvara i on tu ništa ne može

Ministar policije i predsjednik Pokreta socijalista odgovorio je lideru SDA Bakiru Izetbegoviću.

crnahronika

“Kada vidim koliko smetam Izetbegoviću ne mogu da ne osjetim ponos.” – rekao je Vulin.

Vulin je rekao da Bakiru Izetbegoviću ne preostaje ništa osim mržnje, jer ne može da utiče ni na šta.

“Srpski svet se stvara i on tu baš ništa ne može da učini osim da mrzi kao što decenijama mrzi sve što je srpsko. Ne sumnjam da bi Izetbegović volio da me nema u nekoj sljedećoj Vladi Srbije, ali on se o tome neće ništa pitati. I neka ne brine, ja ne šetam po Bosni, obično dolazim u Republiku Srpsku – izjavio je ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući intervju lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića za N1 u kojem je kometarisao ministra Vulina i izrazio želju da u budućem periodu “Vulina bude manje”.

“Vulin nam tu šeta po BiH, širi srpski svet. Mislim da će toga biti manje nakon izbora u Srbiji. Mislim da će biti manje podrške Rusiji”, rekao je lider SDA za N1.

Kompletan intervju sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem pogledajte u programu N1 večeras u 20 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh