Region

Poginula ispred kuće, pokosio je auto u vlasništvu njenih roditelja: Obavljena dženaza devojci koja je nastradala u Novom Pazaru!

Dalila Tutić (20) nastaradala je juče oko 18 sati kada je na nju naletio automobil ispred njene kuće u Novom Pazaru. Nezapamćena tragedija se dogodila u ulici Svojbor, a Dalili je danas obavljena dženaza.

Dalila Tutic - Eksluziva

– Ova tragedija se dogodila ispred njene kuće, kada je Dalilu pregazio automobil u vlasništvu njenih roditelja. Navodno, član njene porodice parkirao je automobil na uzvišenju i ne osiguravši ga ručnom kočnicom, izašao iz vozila. Nesrećna djevojka nastradala je pokušavajući da zaustavi vozilo koje je naglo počelo da se kreće niz put – piše Sandžak danas.

Novopazarci su se nakon ove vijesti šokirali da se jedan mladi život ugasio, pa su tako na društvenoj mreži Fejsbuk ostavljali tužne i potresne poruke. Na Fejsbuk profilu “Osobe koje su se preselile na Ahiret” okačena je umrlica mlade djevojke.

– Saučešće porodici, neka je Bog primi u rajsko naselje – ovo je samo jedna od hiljadu poruka ispod fotografije nesrećne djevojke koju je objavila ova grupa na Fejsbuku, a potom su se nizali komentari podrške porodici. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh