Region

SVI GA SE PLAŠILI / JEZIVO SVJEDOČENJE KOMŠIJA UBICE IZ ZAJEČARA: Optuživao je Veru da ga “vibrira”?! Upadao joj je u stan LUPAO STOLICOM NA VRATA

Mještanin Zaječara Dušan Zagorac (76) započeo je juče nešto poslije 22 časa svoj krvavi pir, ubivši prvo komšinicu koju je dugi niz godina maltretirao, a zatim i mladog policajca.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice u pratnji ministra Aleksandra Vulina došli su na mjesto zločina, gdje su zatekli mrtvog napadača.

Na licu mjesta, odmah nakon policije, našao se i kamerman Kurir televizije, Dejan Todorović.

– Kada smo kolega i ja stigli, ulica je već bila blokirana. Onda su naravno krenule spekulacije koliko ima mrtvih, a koliko ranjenih. Pretpostavili smo da će doći SAJ. Samo je krenula informacija da su pripadnici SAJ-a našli mrtvog napadača. Mi smo bili 200 metara od zgrade i ništa nismo mogli da vidimo i čujemo – kaže Dejan Todorović snimatelj Kurir televizije, koji je među prvima stigao na mjesto nesreće.

Neke od komišija priznale su da su imale problem sa D.Z, a to je rekao i poštar, koji nije želio da razgovara za televiziju i koji je rekao da je dotični tokom cijelog jučerašnjeg dana bio nervozan.

– Čuo sam da je ubio ženu i ranio dva policajca i ubio policajca. Znao sam ga iz viđenja i da ga je ta žena više puta prijavljivala – kaže jedan od mještana Zaječara.

Žena koja je živjela u istoj zgradi gdje i ubijena nesrećna 62-godišnja žena.

– Ne iznenađuje me ni malo, stalno ju je uznemiravao i pričao da mora grijanje da isključi, vikao je na prozoru, non-stop joj je lupao na vrata, zvonio, ulazio kod nje, stolicom joj je udarao na vrata. Kod mene je ušao jednom, žalio se kako ga komšinica vibrira i grije. Zaticala sam ga ispred ulaznih vrata, pa i ispred mojih vrata. Kad ulazim da otključavam uvijek sam se plašila. Pričala sam joj da ne izlazi kada joj zvoni – kaže komšinica nesrećnih ljudi.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh