Region

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA – DA LI JE OVO MOTIV KRVAVOG PIRA KOD ZAJEČARA? Komšije tvrde: Dušan ubio komšinicu Veru zbog MASNE SUPE

Dušan Zagorac (76) iz Zaječara, ubio je sinoć oko 23 sata komšinicu Veru Đekić (62), a potom i policajca Ivana Đurđevića (28), pa se objesio na tavanu zgrade. Prema riječima žitelja ulice 7. Septembra u kojoj se krvavi pir desio, mogući motiv ubistva je masna supa koju je Dušan bacio na Verinu terasu juče uveče.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Kako za Kurir kažu žitelji zgrade u Zaječaru, problem između Dušana i ubijene Vere datira odavno.

– Dušan je bio prijek i bezobrazan čovjek. Nije razgovarao ni sa kim i djelovao je kao nezgodan čovjek. Problem sa Verom se napravio još od kad se on doselio ovdje 1995. godine iz Hrvatske i sa majkom kupio stan u zgradi – kažu zaprepašćene komšije i dodaju:

– Užas! Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana. Stalno je smrdilo, još kad ugrije sunce, nismo mogli da prođemo dvorištem. Sva ta hrana bi pretežno završila kod Vere na terasi, jer je njen stan ispod njegovog, i žena je ludjela od toga. Zamislite da vam ostaci hrane završe na čistom vešu i terasi. Odvratno. Zbog toga su se njih dvoje uglavnom prepriali, žena nije htjela stalno da čisti tuđe smeće sa svoje terase.

Prema njihovim riječima, Dušan je i sinoć bacio hranu na Verinu terasu.

– Čuli smo da je bacio masnu supu ženi po vešu. Bezobrazluk, i kad je nesrećna žena vidjela, naljutila se i otišla je kod Dušana na vrata, da mu po ko zna koji put kaže da to više ne radi. Kucala mu je na vrata, on je otvorio i ubio je ispred stana – kažu komšije i dodaju da je Veri presudio najvjerovatnije hicem iz pištolja.

Problem koji datira više od dve decenije, Vera je pokušala da reši na sve moguće načine.

– Nesrećnica je pokušala lijepo sa njim da mu skrene pažnju da to što radi nije dobro. Zvala je i komunalnu policiju, ali oni bi samo došli i pošto on ne bi otvarao vrata, ljudi su je zamolili da proba još nekoliko puta lijepo sa njim. Tada mu je pisala pismo i stavi mu u sanduče, ali ni to nije pomagalo. Takođe, dok joj je muž bio živ i on je čovjek pokušavao da rjieši problem, ali bezuspješno – kažu komšije i nastavljaju:

– Zbog Dušanovog ludila otišla je divna žena, iza koje su ostale dvije ćerke i unuče. Velika tragedija, da žena tako strada, a tek taj mladi policajac koji je samo radio svoj posao.

Policajac Ivan Đurđević – Kurir.rs

Žitelji ovog dijela Zaječara navode i da je Dušan Zagorac nakon što je počinio dva ubistva otišao na krov i ubio se.

– I neka se ubio! Jezivo je to što je uradio, bolje bi bilo da se samo on ubio, a ne da je odnio još života sa sobom – kažu ljutito oni, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh