Region

CRNA NEDJELJA: SUPRUGA IZAŠLA IZ AUTA PRIJE NEGO ŠTO JE IZVUKAO OSIGURAČ IZ RUČNE BOMBE, NIJE PREŽIVIO

U blizini Kisele vode, u naselju Čitluk kod Kruševca, jutros oko 10.30 sati od posljedica aktiviranja eksplozivne naprave u automobilu, stradao je muškarac iz Čitluka, star 52 godine.

nesreća Srbija - hayat

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, pretpostavlja se da je eksploziji prethodio verbalni i fizički sukob stradalog muškarca sa svojom suprugom u automobilu, nakon čega je on aktivirao, kako se sumnja, ručnu bombu, javlja RTK.

Prema informacijama, ženska osoba nije povrijeđena u ovoj eksploziji, jer je navodno vozilo napustila neposredno prije detonacije, međutim konstatovane su joj lakše tjelesne povrede, za koje se sumnja da su nastale kao posljedica fizičkog nasrtaja supruga prije aktiviranja eksplozivne naprave.

Uviđaj lica mjesta vrše pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave Kruševac, kao i nadležni dežurni tužilac, javljaju srbijanski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh