Region

DJEVOJČICA UMRLA U KUĆI DVA DANA POSLIJE ROĐENDANA: POLICIJA ISPITUJE MISTERIOZNU SMRT SREDNJOŠKOLKE!

Srednjoškolka J. D. (17) iz jednog sela kod Stare Pazove preminula je dva dana nakon svog rođendana u porodičnoj kući, a policija istražuje smrt djevojčice.

jevojčica - Hayat

Kako nezvanično javljaju srbijanski mediji, djevojčica se u petak ujutro požalila na bolove u stomaku, a ubrzo je potom i preminula.

Ljekar je došao kod djevojčice u kuću po pozivu, a ona se žalila na bolove. Ubrzo je preminula, pa je ljekar po službenoj dužnosti o tome obavijestio policiju i Hitnu pomoć – priča izvor iz istrage

Obdukcija je pokazala da djevojčica na sebi nema tragove nasilja, te se isključuje mogućnost da je ubijena. Iako je isključena mogućnost krivičnog djela, i dalje je misterija kako je umrla, pa je zbog toga i naložen toksikološki nalaz kako bi se sa sigurnošću utvrdio uzrok smrti. Moguće je da je umrla prirodnom smrću, ali treba provjeriti da nije slučajno popila nekakve lijekove ili druge opasne supstance – objašnjava izvor Kurira upućen u istragu. prneosi “Hayat“.

Žitelji mjesta, međutim, kažu da se po selu ispredaju razne priče, pa i da postoji teorija da je djevojčica digla ruku na sebe.

U petak oko šest sati ujutro čuli smo sirene policije i Hitnu pomoći, ali nismo znali šta se dešava. Mislili smo da je djevojčicinoj baki pozlilo i da je preminula. Međutim, kasnije smo čuli da je J. D. umrla, a kako se priča po selu, navodno je naudila sebi – kažu mještani ovog sela.

Prema riječima ovog mještanina, ispred porodične kuće bila je prava drama.

Iz kuće se čula kuknjava, došli su i forenzičari. Poslije su svi pričali da je popila lijekove, da nisu uspjeli da joj isperu želudac i da je umrla – navodi on.
U potpunom smo šoku, dijete je dva dana prije toga, 16. marta, proslavilo rođendan. Ne znamo šta bi je navelo da uradi nešto nažao sebi – pričaju komšije.
Kako objašnjavaju, J. D. je imala lijepo djetinjstvo, ali je porodica u prošlosti imala probleme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh