Region

DETEKTIV OTKRIO NOVE DETALJE: MATEJ JE IMAO NESPORAZUM SA DRUGOM OKO FLAŠE VISKIJA

Privatni detektiv Braca Zdravković u svojoj emisiji “Čudne priče” iznio je nove detalje o dešavanjima u klubu “Gotik” neposredno prije nestanka Mateja Periša i naveo da se Splićanin prije izlaska iz lokala sukobio sa prijateljem oko flaše viskija!

Matej Periš - Novi

Podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra kada je iz kluba otrčao do Sava promenade i krenuo ka rijeci. Policija već dva i po mjeseca intenzivno traga za mladićem.

Detektiv Braca Zdravković koji prati ovaj slučaj, ispričao je u svojoj emisiji da su Matej i prijatelji u “Gotik” otišli poslije večere u jednom restoranu, potpuno neplanirano.

Oni nisu imali rezervaciju, ali kada su pitali obezbjeđenje da li ima mjesta, pustili su ih da uđu, pošto su im rekli da je jedan sto slobodan jer je rezervacija otkazana. Obavezno je bilo da poruče flašu skupljeg pića ili da potroše malo više, što je normalno i što je inače menadžerska politika kluba – rekao je Zdravković:

Pristali su i ušli, Matej je bio raspoložen i naručio je flašu viskija koju je platio 150 eura. Zapazili su ekipu Zadrana za drugim stolom, pa je počela komunikacija, što je i normalno kada se prepoznaju ljudi iz istog kraja.
Kako je Zdravković naveo, Matej je tada krenuo u prvu šetnju po klubu, ali je nepoznato da li je tada upoznao neke djevojke ili društvo.

Kada se vratio za sto vidio je da nema jednog prijatelja koji je bio u toaletu. Neko od Zadrana mu je tada nazdravio, pa je on odlučio da časti cijelo društvo pićem, uzeo flašu viskija iz koje je falila trećina i poklonio im. Kada se drug vratio i vidio da su ostali bez pića, nije mu bilo pravo, ali je Matej rekao da će poručiti novu bocu – objasnio je detektiv.

Drug je, kako je Zdravković rekao, prihvatio to, otišao do šanka i konobarici pokazao na Mateja, poručio flašu viskija i rekao da će on platiti.

Ne znajući za to, Matej je zaustavio drugog konobara i poručio piće, a taj konobar je bio brži. Donio je flašu koju je Matej platio, a nešto kasnije se pojavila i konobarica. Tu je i nastao problem. Matej je probao da riješi nesporazum, da objasni da je on već platio piće, da im ta flaša ne treba i da je vrati. Konobarica je počela da se buni i pozvala obezbjeđenje – ispričao je Zdravković:

Rekla je da su momci poručili piće, ali da neće da plate. Došlo je do natezanja, obezbjeđenje im je reklo da moraju da plate ili da izađu iz lokala. Sve to je vidio drug koji je bio kod šanka i prišao da vidi šta se desilo. Kako je Matej imao oko 50 eura, drug je platio piće. U isto vrijeme su počeli da se raspravljaju, pa je Matej pitao Zadrane što oni ne plate. Naljutili su se i pale su oštre riječi.

Zdravković je rekao da je Matej tad odlučio da ode u drugu šetnju.

Htio je da se distancira od društva. Da razjasnimo, niko njega nije napao u Gotiku, jer da jeste, on bi se vratio društvu, oni su mu bili jedina zaštita koliko god da je bio ljut. Možda je krenuo na neko miesto gde mu je neko drugo društvo predložilo. Prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh