Region

STRAŠNA TRAGEDIJA: POGINULA DVA STUDENTA NA ŽELJEZNIČKOJ PRUZI U ZAGREBU

Studente su pronašli mrtve na željezničkoj pruzi u blizini fakulteta na zagrebačkoj Trnavi.

Pruga - Ilustracija / Vijesti.ba

Dvojica studenata Hrvatskih studija pronađena su mrtva na željezničkoj pruzi u blizini fakulteta na zagrebačkoj Trnavi. Kako neslužbeno saznaje Večernji List, obojica su poginula zbog strujnog udara kojeg su ondje pretrpjeli.

Policija je saopćila da je utvrđen identitet jednog, radi se o muškoj osobi, hrvatskom državljaninu starosti 21 godinu. Obavljenim uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona kojim je opskrbljena pruga putem kontaktne mreže.

Podsjetimo, ranije su saopćili da je je jučer, 17. martau 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno tijelo muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela. Po obavljenom uviđaju tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh