Region

“MATEJ JE STAO, SIŠAO SA MOTORA I DOŽIVEO ŠOK – LIČILI SU!” Novi snimak na mrežama KIDA SRCE – detektiv o novim detaljima života nestalog Splićanina

Brojne informacije o privatnom životu nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je poslednji put viđen u beogradskom klubu Gotik u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, svakodnevno izlaze u javnost.

Privatni detektiv Braca Zdravković otkrio je nove detalje. On je na YouTube-u ispričao tužnu priču o Mateju i njegovom prijatelju Ivoru koji je poginuo dok su zajedno vozili motor.

Naime, kako objašnjava privatni detektiv, tog kobnog dana Periš i njegov prijatelj Ivor krenuli su prema Makarskoj, a onda se desila tragedija.

– Ivor je išao u školu s Matejem, ličili su jedan drugome, obojica visoki i plavi. Iako je bio talentovan za književnost, Ivor je odlučio biti skiper. Njega i Mateja spajala je ljubav prema motorima. On je sam skupio novac za motor, Matej i on su motorima išli do Makarske, pored njih je autom prošao njihov prijatelj. Ivor je počeo juriti za njim, želeo ga je prestići, Matej ga je pratio, a Ivor je previše oštro ušao u zavoj i izgubio kontrolu nad motorom. Zadobio je fatalni udarac u glavu, Matej je stao, sišao s motora i doživeo šok! Pritrčao je Ivoru i pokušao ga reanimirati. Pozvao je Hitnu, međutim Ivoru nije bilo pomoći. U tom trenutku Matej je osećao da mu se duša raspada – ispričao je privatni detektiv.

Objasnio je i zašto je, po njegovom viđenju, Matej prodao svoj motor.

– Nije to napravio da pokrije dugove, nego zato što više nije mogao gledati taj isti motor koji ga podsjeća na prijatelja koji više nije tu – rekao je Zdravković, a prenosi srpski mediji.

Sve što je ispričao Zdravković ukazuje na to da Matej nikad nije prežalio izgubljenog prijatelja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh