Region

MATEJ JE ŽIV I DRŽE GA ZATOČENOG?! Marković iznio tvrdnju o nestalom mladiću VJERUJE DA JE OTIŠAO AUTOM U NEPOZNATOM PRAVCU

Blažo Marković, predsjednik Sindikata policije i policijskih stariješina, smatra da se Matej Periš ne nalazi u vodi i da je živ, a navodi da postoji velika mogućnost da je negdje zatočen.

Blažo Marković - Kurir.rs

Splićanin Matej Periš, podsjetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Spekulacije su bile, na osnovu snimaka sa nadzornih kamera, da je završio u Savi, ali za to postoji sve manja mogućnost.

– Slučaj treba da bude završen. Ne možemo više od dva mjeseca da držimo policiju i da tražimo. Moje mišljenje, ali i mišljenje onih koji rade taj posao više od mene, jeste da se on više ne nalazi u vodi. Otišao je autom u nekom pravcu, a da li ga neko drži zatočenog ili je nešto drugo, to ne znam, ali su se pojavljivale svakakve spekulacije o tome da je bio u Njemačkoj ili već gdje. Meni bi bilo draže da je ova varijanta. Sve su varijante teške za roditelje – naveo je Marković za Jutarnji program na Kurir televiziji.

Marković tvrdi da je za sada prekinuta istraga za nestalim Splićaninom.

– Mislim da je za sada prekinuta istraga. Ne možemo da uznemiravamo policiju samo da tražimo Periša – rekao je Marković.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, u izjavi za Kurir je rekao da neće angažovati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska jer vjeruje da srpska policija dobro radi svoj posao.

Video pogledajte na ovom LINKU.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh