Region

BRAVO ZA HRVATA, BRAVO I ZA SARAJLIJU! Gore mreže, odgovor iz Srbije na poruku Hrvata o Ukrajini! EVO JA SAM SE RODIO U TOJ SFRJ

BEOGRAD – Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u osmi dan a na Balkanu buknula je živa rasprava na tu temu.

Društvene mreže prosto su se usijale na relaciji Beograd-Zagreb-Sarajevo pa je iz svakog grada neko ponešto napisao na temu straha da bi nekom od komšija moglo da padne na pamet da reprizira devedesete.

U jednom trenutku na Srbiju se sručilo čudo od zlobnih poruka i komentara, ali u moru ružnih reči istupio je i jedan Hrvat sledećom porukom:

On je na Reditu napisao da razume i podržava stav Srbije kad je reč o krizi u Ukrajini, kao i da nam pripadnici njegovog naroda nisu neprijatelji.

“Tako da želim da znate da i u ovim čudnim, neobičnim vremenima se setite da vam prosečni Hrvat, i prosečni stanovnik zemlje nije neprijatelj, samo budala jeste”, poručio je on u postu.

“Svaka čast, ovo je predivno!”, “Pozdrav svim dobrim ljudima. Hajde da navijamo za MIR. Samo da rata ne bude… Tako je pevao Đole. A vidi ovo”, “Podržavam ove iskrene komentare! Čovečanstvo je jedno! A politika, religije i ekonomija ga dele na parčiće otuda sukobi.

Bogatstvo je zao duh. Ljubav je jedna i sve!”, “Slažem se, svi želimo mir.. Dosta nam je rata, treba da gledamo na budućnost naše dece. Mir u svetu”, “Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga i rata neće biti”, nizale su se poruke na ovoj mreži.

“Pametno i tačno. Ako budemo imali pameti, setićemo se da su nam misli u školskoj klupi bile iste i da smo se voleli i da nismo uviđali razlike!! Rat neće nasmejati nikoga!!”…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh