Region

STIGLA DOJAVA GDJE SE NALAZI PERIŠ: Policija češlja OVAJ GRAD, ovo su nove informacije!

O nestalom Perišu po prvi put se oglasio i administrator grupe “Nestali Matej Periš”.

Srpska policija intezivno radi na slučaju Splićanina Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u novogodišnjoj noći u Beogradu.

Kako mediji saznaju od pouzdanog izvora iz policije, nakon što su se u medijima pojavile informacije da je nestali Splićanin viđen u Novom Sadu, MUP je krenuo sa dodatnim proverama kako bi ovaj slučaj koji mjesecima trese Srbiju bio bar za korak bliž epilogu.

– Urađene su sve dodatne provjere. Pregledani su podaci sa nadzornih kamera, sve je prekontrolisano… Provjeren je i cijeli sistem prijava – kaže izvor i otkriva da je ustanovljeno je da je stariji sugrađanin podnio prijavu da je primijetio osobu koja podsjeća na Meteja.

– Takođe, i jedna građanka je prijavila da je navodno vidjela Mateja. MUP sve provjerava i nastavlja intezivno da radi na slučaju – kaže izvor.

Podsjetimo, o nestalom Perišu po prvi put se oglasio i administrator grupe “Nestali Matej Periš” i viber grupe “Pravda za Mateja Periša”, Marko Markanović.

On je, između ostalog govorio i o lažnim dojavama, kao i o ljudima koji objavljuju fotošopirane snimke i fotografije Mateja Periša i tako prave pometnju i ometaju istragu, piše republika.

Marko tvrdi da su njegovi Instagram i Viber profili jedini koji izbacuju validne infromacije, kao i da je on u stalnom kontaktu sa Nenadom Perišom, a kaže i da nerijetko stižu prijetnje na profil.

– Prijetnje obično dolaze meni koji vodim taj profil, to Nenadu i ne javljam, ne želim da smetam čovjeku. Ako mi taj dan dođe 10 pretnji, taj mobilni odnesem u policiju i oni reaguju. Poliicija svaku dojavu provjeri, lažne dojave su tu da se skrene sa istrage. Dolazile su dojave da je Matej viđen u Novom Sadu, Beogradu, nijedna dojava nije bila tačna – kaže Markanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh