Region

SVAĐALI SU SE NA TERASI, PRVO JE SKOČIO SIN, A ZA NJIM I OTAC: Svjedok otkrio detalje dvostrukog samoubistva u Boru

Otac i sin zajedno su juče skočili sa sprata u Ulici trećeg oktobra u Boru. Kako su komšije ispričale, prije toga se čula svađa i buka iz stana.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Svjedok dvostrukog samoubistva u Boru ispričao je policiji da je prije pada Dejana i Mileta Rajića, na terasi njihovog stana vidio dvojicu muškaraca koji su se svađali.

Da podsjetimo, otac i sin zajedno su juče skočili sa sprata u Ulici trećeg oktobra u Boru. Kako su komšije ispričale, prije toga se čula svađa i buka iz stana.

-Vidio sam dvojicu muškaraca kako se svađaju na terasi. Učinilo mi se da je mlađi skočio prvi, a onda za njim i stariji – ispričao je očevidac inspektorima, nezvanično saznaje.

Komšije su navele da su svađe bile redovne u ovoj porodici.

– Njihovi problemi traju godinama. Mile je bio jako nervozan čovjek, a posebno od kada je operisao srce prije 7-8 godina. Dejan od studija živi u Beogradu, a ovdje dolazi da vidi roditelje i da Mileta odvede na kontrole kod ljekara. Prije nekoliko dana je i došao zbog toga. Prjie tragedije čula se velika buka i lupanje iz njhovog stana, a onda sam vidjela kako su pali – ispričala je komšinica.

Ona je dodala da je u prvi mah pomislila da je neko bacio džakove smeća kroz prozor i da je to izuzetno začudilo, ali kad je pogledala kroz prozor vidjela je dva muškarca u donjem vešu kako leže na travi ispred zgrade.

Tragedija se, da podsjetimo, dogodila oko 12 časova, a u stanu je bila i Miletova supruga, odnosno, Dejanova majka.

– Pretpostavlja se da je ona pozvala Hitnu pomoć i policiju – rekao je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh