Region

“SINE, VRATI SE, ČEKA TE MAJKA I TVOJ RAJ” – Poruka posvećena mladom Mateju KIDA DUŠU

Nestanak mladog Splićanina uoči Nove godine u Beogradu i dalje je misterija.

Mateja Peris - Novi

Potraga za Splićaninom traje skoro dva meseca, a od njega ni traga ni glasa. Opsežna potraga policije ne presteje, a nekoliko puta su u Beograd dolazile ekipe hrvatske policije, piše Srbija danas.

Na društvenim mrežama su osnovane grupe o Mateju u znak podrške njegovoj porodici. Na istim tim stranicama svakodnevno se objavljuju razni detalji o mladom momku, a ono što je posljednje pobjavljeno kida i najtvrđa srca.

Naime, uz Matejeve slike i video klipove osvanula je i poruka za koju mnogi govore da je od Matejeve majke.

Mi vam poruku prenosimo u cjelosti:

Sine, vrati se, kada pomisle svi da se nikada nećeš vratiti neka te donese jadranski maestral. Sine, vrati se zbog onih što te vole, sine vrati se na naše plavo more, sine vrati se u svoj premili kraj, tu te čeka tvoja majka i tvoj raj – pisalo je.

Ispod poruke koja je ispisana, ljudi ostavljaju komentare. neki su ubijeđeni da je momak živ i zdrav negdje, dok drugi imaju suprotno mišljenje i misle da ga nikada neće naći živog.

Podsjetimo, opsežna istraga MUP-a traje već skoro dva mjeseca, a svi se nadaju pozitivnim ishodu i da se momak pronađe živ i zdrav. Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra kada je sa svojim prijateljima bio u posjeti Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh