Region

PRONAĐEN ALEKSA STANKOVIĆ: Nestao kad i Matej Periš, sada ga našli!

Aleksa Stanković (21) pronađen je živ i zdrav u Beogradu.

Aleksa Stanković - Novi

“Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju”.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Kruševljanin Aleksa Stanković je nestao 28. decembra prošle godine, skoro u isto vrijeme kada i Splićanin Matej Periš u Beogradu.

Aleksin telefon policija je nedugo potom uspjela da locira u blizini Beograda, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Policija je bila u stanu da uzme kućište od računara i neke sveske u kojima je Aleksa pisao znakove i šifre, s obzirom na to da je on mnogo vremena provodio u “virtuelnom” svijetu, igrajući igirice i provodeći vreme u “tajnim internet sobama”.

Aleksa je sa sobom poneo sva dokumenta, ali i diplome i svedočanstva zbog čega njegova majka sumnja da je dobio poslovnu ponudu u inostranstvu.

– Aleksa nije imao prijatelje niti se sa bilo kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po cijeli dan i tu upoznavao ljude. Vjerujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvijek i htio da ode iz naše zemlje – pričala je njegova majka Olja:

– Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice. Nije izlazio u kafiće i diskoteke. Nema društva da bismo mogli da pomislimo da je sa njima. prneosi “Novi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh