Region

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori poželio brz oporavak predsjedniku Turske Erdoanu

Cijelom svijetu je potrebna vaša pravda, rekao je ef. Fejzić

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat efendija Fejzić uputio je poruku podrške i želje za brz oporavak predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoanu i njegovoj supruzi Emine Erdoan, koji su 5. februara potvrdili da su pozitivni na koronavirus.

– Cijenjeni predsjedniče Turske, vama i vašoj uvaženoj supruzi Emine Erdogan želim brzo ozdravljenje, dobro zdravlje i blagostanje. Cijelom svijetu je potrebna vaša pravda – rekao je ef. Fejzić.

Brojni zvaničnici iz regiona, ali i iz svijeta, uputili su poruku podrške i želje za brz oporavak predsjedniku Turske i njegovoj supruzi Emine Erdoan, koji su objavili da su pozitivni na koronavirus.

Podsjećamo, Erdoan je 5. februara na Twitteru potvrdio kako su on i supruga Emine Erdoan osjetili blage simptome, te su uradili test na koronavirus.

Rezultati su pokazali da su oboje pozitivni na koronavirus, a Erdoan je podijelio i informaciju da su zaraženi omikron varijantom koronavirusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh