Region

U SELU VIŠE OD 200 NEOŽENJENIH MOMAKA! MILAN TRAŽI SUPRUGU PREKO FACEBOOKA: SVE SU HTJELE DA SE DRUŽE, ALI NI JEDNA NEĆE U ŠTALU

Još se pamti čuveni oglas Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na Facebooku objavio da bi se rado oženio ali onom koja se ne libi seoskih poslova, štale i stoke.

Milan Tomiić - Hayat

Poziva je u prvi mah bilo dosta, ali više od onih žena koje su željele da mu daju podršku, a ne da se udaju za njega i sa njim dočekaju starost. Jesen je prošla a Milan se oženio nije, ali kako kaže od te namjere ipak i dalje ne odustaje iako je evidentno da današnje djevojke bježe od sela kao “đavo od krsta”.

Sve su htjele da se druže, ali nijedna nije htjela da ostane. Da li su se uplašile teškog života na selu, ili im nešto drugo nije odgovaralo to ne znam. Iz čitave te priče proizašla je jedna ozbiljna veza, koja se ipak nije srećno završila. U našem selu nije bilo nijedno vjenčanje niti krštenje. Sveštenici obavljaju samo parastose, a ako se ovako nastavi ovdje kod nas više ni sveštenik neće imati posla – kaže za RINU, Milan Tomić iz sela Gojina Gora čiji je oglas na Facebooku u kom traži svoju srodnu dušu uzdrmao Srbiju.

U selima opštine Gornji Milanovac živi čak preko dvije stotine neoženjih momaka, i to je najveća njihova i muka njihovih majki. Buduću snajku i svekrva Zorka, prihvatiće raširenih ruku, jer je došlo vrijeme da neko zamjeni staru majku i umjesto nje na šporet pristavi vodu za kafu i dočeka goste.

To je moja najveća želja, da se moj Milan oženi. Svakoj majci njeno dijete je najbolje, ali on je zaista veliki čovjek i ne bi se ta žena koja bi došla ovdje nikad pokajala. Svi misle da se u selu preteško radi, ali nije to mnogo teže od stajanja za kasom u prodavnici osam sati dnevno, ili raditi u nekoj fabrici, ovdje će bar biti svoj na svome – kaže Milanova majka.
Neki su mislili da je oglas svojevremno stavio iz šale, ali on kaže da je bio ozbiljan i zaista mislio svaku riječ koju je napisao.

Naše selo nije džungla, blizu su škola i autobuska stanica. Imamo dva hektara zemlje, bavimo se stočarstvom i voćarstvom. Ali današnje djevojke su takve da bi prije radile za malu platu u gradu, nego se udale u selo – kaže ovaj mladoženja.

Najveća njegova želja je da dobije bar jedno dijete, da njegova kuća oživi i slava nastavi da se slavi. Milanovi kriterujumi nisu visoki, a ona koja se odluči da dođe na selo i uda, imaće bezgraničnu podršku, razumjevanje i ljubav, piše Rina.

Кuću sam sredio, sve poštenim radom i sa svojih deset prstiju. Ostalo je da se sredi još samo kupatilo, ali možda će to morati malo da pričeka jer mi je majka bila mnogo bolesna i dosta novca je otišlo na njeno liječenje – kaže Milan dok obara pogled i nada se da će mladu ipak sačekati sa pristojnim kupatilom.
I dok se sa telefona čuju obavještenja i nove notifikacije, Milan se potajno nada da se ovaj put javila neka ozbiljna djevojka, koja je spremna sa njim da stvori porodicu, prenosi srpskainfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh