Region

Prema onome što može da se čuje iz Novakovog okruženja, on će se vakcinisati! Na pomolu SENZACIONALAN PREOKRET?

Da li je na pomolu senzacionalan preokret?

Danijel Mikš, čovek koji je napisao biografiju najboljeg tenisera sveta, najavio je tokom razgovora na jednoj televiziji u Austriji, da ima informacije da će se Novak Đoković vakcinisati.

– Prema onome što može da se čuje iz njegovog okruženja, Novak će se vakcinisati. Možda je takvoj odluci doprinelo i finale iz Melburna i 21. grend slem titula Rafaela Nadala – rekao je Mikš za austrijske medije,piše Kurir.

Đoković je zbog statusa nevakcinisane osobe morao da propusti Australijan open, gde je trijumfovao Nadal. U ovom trenutku vlada neizvesnost oko toga da li će i ostali veliki turniri, poput Rolan Garosa, Vimbldona i US Opena, da donesu odluku da nevakcinisani teniseri ne mogu da igraju. Trenutno razvoj situacije ide u pravcu koji govori da Australijan open neće biti usamljen po tom pitanju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh