Region

Majka Ksenije Vučić se potresnom porukom oprostila od kćerke

Ksenija Vučić, istaknuta novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula je 29. januara u 56. godini, a sahranjena je juče na Novom groblju.

čitulja - Novi

Od Ksenije Vučić putem čitulja se oprostila njena majka Nada.

-Juče, 31. januara zauvek sam se oprostila od moje jedine sreće, mog deteta. Otišla je iznenada, ostavila sve u velikoj tuzi i neverici. Šaljem joj bezgraničnu ljubav – stoji u čitulji koju potpisuje Ksenijina majka Nada. prneosi “Novi“.

Podsjetimo, Ksenija je bila srpska novinarka i bivša supruga predsjednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sa kojim ima dvoje djece, sina Danila i ćerku Milicu. Prije nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ na televiziji “Pink 3” (današnje TV Vesti) Ksenija Vučić je radila u časopisu “Srpska reč”, radiju “Fokus” i televiziji „Studio B“. Radila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog (Никола Груевски) i drugih.

Poslednja emisija Ksenije Vučić “Pravac” emitovana je u srijedu 26. januara na TV Vesti, dok je njeno posljednje gostovanje bilo u ponedeljak 24. januara u “Otvorenom studiju sa Nemanjom Velikićem” na TV Vesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh