Region

“Do sljedećeg viđenja”: Udovica rahmetli Zukorlića oprostila se od Vučićeve bivše supruge

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića jučer je u Beogradu iznenada preminula u 56. godini.

Elma i Ksenija - Sandzacke.rs

Ovu informaciju na zvaničnom Instagram nalogu potvrdio je i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje djece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mjestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavijestiti familiju i prijatelje”, saopćio je Aleksandar Vučić.

Prva supruga predsjednika Srbije rođena je u Beogradu gdje je završila historiju umjetnosti na Filozofskom fakultetu. U karijeri se najviše bavila novinarskim poslom.

Tokom novinarske karijere, radila je u časopisu Srpska reč, na radiju Fokus te na televiziji Studio B. Posljednje godine u novinarstvu provela je radeći na televiziji Pink.

Za Aleksandra Vučića se udala 1997. godine, a razveli su se 2011. godine.

Emotivnom porukom na Instagramu od Ksenije Vučić oprostila se i Elma Elfić Zukorlić, državni sekretar u Ministarstvu prosvjete i druga supruga rahmetli Muamera Zukorlića.

“Vrijeme rastanka. Zbogom, veliki prijatelju moj. Do sljedećeg viđenja. Hvala ti na svemu!”, napisala je Elfić Zukorlić, prenose Sandzacke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh