Region

DRUGARICE UPALE AUTOMOBILOM U LEDENU RIJEKU: TIJELO JEDNE ISPLIVALO, ZA DRUGOM SE TRAGA

Automobil koji je rano jutros sletio u ledenu Južnu Moravu kod mjesta Džep u blizini Vladičinog Hana vozila je A. S, koja je lakše povrijeđena u ovoj stravičnoj nesreći.

nesreca u Srbiji - Hayat

Inače, Više javno tužilaštvo u Vranju je saopštilo da je A. S. u trenutku kada je vozila auto imala probnu vozačku dozvolu.

Podsjetimo, djevojke A. S. (19) i K. M. (19) lakše su povrijeđene nakon što je automobil marke “golf” sletio sa kolovoza u Južnu Moravu, dok je A. M. stradala, a za K. P. se i dalje traga.

Sve četiri djevojke su iz Predejana, a automobil je letio punih 20 metara prije nego što je završio u rijeci, piše Kurir.

U nastavku istrage prema proceduri preduzeće se određene dokazne radnje među kojima su obdukcija i alkotestiranje. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh