Region

DJEČAK (16) STRADAO ISTO KAO I DJEVOJČICA (11): IZAŠAO IZ BUSA I KRENUO DA PRETRČAVA ULICU, ZGAZIO GA SVEŠTENIK

Dječak (16) iz Donje Ljuboviđe (Srbija) koji je sinoć stradao u udesu, poginuo je na gotovo identičan način kao i djevojčica I.T. koja je nastradala jučer popodne na Novom Beogradu.

policija nesreća - Hayat

Naime, koji se vraćao iz Ljubovije, izašao je iz autobusa i pokušao da pretrči ulicu.

Dječak je otišao sa zadnje strane autobusa i pokušao da pređe asfalt kako bi došao kući. Međutim, naišao je automobil i udario ga direktno prednjim dokelom – priča izvor Kurira:

Dijete je odmah prebačeno u dom zdravlja u Ljuboviji, jer nije bilo vremena da se vozi u bolnicu u Loznici, pokušana je reanimacija, ali nažalost je preminuo – navodi sagovornik.

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 20 sati. Na njega je automobilom naletio mladi sveštenik A.S. iz Ljubovije koji je, posle udesa, zbrinut u lozničkoj bolnici zbog povreda. Vozač automobila bit će saslušan kada za to daju zeleno svjetlo ljekari. Ispred sobe u kojoj je vozač dežura policija.

Navodno, riječ je o mladom svešteniku koji je rukopoložen prije manje od mjesec dana i dobio službu u jednom ljubovijskom selu. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh