Region

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ AKIJA RAHIMOVSKOG BIT ĆE ODRŽAN U ZAGREBU: OVO SU INFORMACIJE O SAHRANI

Iako je posljednjih godina, s nevjenčanom suprugom Barbarom, živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog (66) bit će ipak u Zagrebu.

Aki Rahimovski - pixsell

Kako se saznaje iz izvora bliskih porodici, to vjerovatno neće biti prije sredine iduće sedmice, a sve dodatno komplicira i situacija s koronavirusom.

Naime, službeni uzrok smrti Akija bit će poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedjeljak imati službeni nalaz s uzrokom smrti.

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih omikron varijantom korona virusa pa veća okupljanja nisu moguća.

Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se željeti posljednji puta oprostiti od legendarnog pjevača, piše Večernji list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh