Region

“ZORAN JE UBIO JELENU I NJENO TIJELO BACIO U KANAL” – Bivši načelnik policije u jutarnjem programu tvrdi da se mjesto Jeleninog ubistva JOŠ NE ZNA: “U tu kuću smo ušli tek poslije 16 dana”

Na konkretno pitanje voditeljke da li on Zorana smatra ubicom, Popović je rekao da je “on 99,99 odsto ubica”.

Zoran Marjanović- Kurir

Nekadašnji šef odjeljenja za krvne delikte Žarko Popović, izneo je šokantnu tvrdnju u programu uživo da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Na konkretno pitanje voditeljke da li on Zorana smatra ubicom, Popović je rekao da je “on 99,99 odsto ubica”.

– Zoran Marjanović je ubio Jelenu na lokaciji za koju još uvijek ne znamo gdje se nalazi – rekao je Popović u jutarnjem programu TV Happy.

– Vi mislite da ju je on ubio? – upitala je voditeljka.

– Da, 99,99 odsto je on ubica. Mi ne znamo mjesto gdje je ona zaista ubijena. Tek poslije 16 dana poslije ubistva je pretresena njegova kuća od strane Trećeg odjeljenja policijske uprave. Dakle, ubistvo se nije desilo na tom nasipu u Borči. Jelena je u predjielu tjemena glave dobila više dugačkih posjekotina – tvrdio je on.

Popović je rekao da je “Zoran mrtvu Jelenu donio na nasip i tu je bacio u kanal”.

– Kada je to uradio njoj je patika spala. I onu plavu duksericu je on naknadno donio i tu je bacio. Patika je nađena istog dana. Drugo, nigdje oko kanala nema tragova tih patika. Blato oko kanala, a patika čista. Na čarapi na njenoj nozi sa koje je spala patika nema blata – rekao je Popović.

On je kasnije tokom emisije rekao da “on ne optužuje Zorana Marjanovića”, već da “izražava osnov sumnje da je 99,99 odsto on ubica.”

Podsjetimo, pred Višim sudom u Beogradu u toku je suđenje Zoranu Marjanoviću zbog optužbe da je ubio Jelenu, a sljedeće ročište je zakazano za 21. decembar.

U javnosti se prije nekoliko dana pojavio i audio snimak telefonskog poziva Marjanovića sa policijom 2. aprila kada je prijavio Jelenin nestanak. Ovaj snimak pokrenuo je buru u javnosti, jer dok jedni smatraju da je MUP napravio propust i da je Marijanovićeva prijava shvaćena neozbiljno, drugi misle da je on se to isplanirao dobro i pripremao teren za svoju buduću odbranu.

Ono što je pokrenulo najviše komentara je to što je, tokom tog razgovora sa policijom, Marjanović, dispečerima sa kojima je razgovarao, a razgovarao je sa njih troje, nijednom nije rekao da mu je nestala supruga, niti ju je nazvao po imenu. Sve vrijeme je ponavljao da je došao na nasip sa kćerkom, kao i da je mama otišla da trči i da je nema 45 minuta, kao i da je dijete pored njega. Glas mu je zvučao usplahireno, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh