Region

“Ima puno laži”: Nenad Periš kroz suze OTKRIO u kakvom su STANJU prijatelji nestalog Mateja

Nenad je odgovorio i na pitanje da li ima pretpostavku gdje je želio da ode njegov sin.

Nenad Periš - Screenshot

Otac nestalog Mateja Periša je kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina, a potom je govorio o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboljeli od koronavirusa.

– Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da… Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga… Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata – kaže on.

Na pitanje ima li pretpostavku gdje je želio da ode njegov sin, Nenad je rekao sljedeće:

– Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gdje je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu – rekao je on.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu “Gotik” na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh