Region

DETALJI HORORA U KOMŠILUKU: TIJELO SE RASPALO U STANU, NESNOSAN SMRAD SE ŠIRIO ZGRADOM

Nakon što se jednom stambenom zgradom u Zagrebu proširio sumnjiv nepodnošljiv smrad, stanari su pozvali policiju koja je utvrdila da je jedan od stanara preminuo prije više mjeseci te da je njegov stan izvor neugodnog mirisa.

policija Hrvatska - Hayat

Muškarčevo se tijelo raspalo, a u stanu su pronađene i velike količine smeća.

U poluraspadnutom stanju u WC-u, na školjci. Onda znate koliko je dugo bio. Ne znam koliko vremena treba da se takvo stanje dogodi – rekla je stanovnica spomenute zgrade Jadranka Dejanović, piše Dnevnik.hr.
Samo da mu je krevet bio OK, a okolo sve smeće…. Slike su katastrofa. Ja kad sam to vidio… To je katastrofa – rekao je stanovnik zgrade Nediljko Banović za Novu TV.
Stanari sumnjaju da su žohari i druge štetočine u njihovu zgradu nahrupili upravo zbog tog smeća. Rekli su da se s njima bore već duže vrijeme.

Primijetila sam prije par dana žohare. Bili su po podu, tamo isto na zidu – rekla je stanovnica zgrade Marija Uglešić.
Kad izlaziš, stalno moraš posprejati po zidu. Mislimo da je to potencijalna zaraza – rekao je stanovnik zgrade Darko Vukomirović. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh