Region

Menadžer kluba otkrio šta je pričao sa drugovima Splićanina: Evo šta se dešavalo dok su se provodili u diskoteci!

Menadžer kluba “Gotik” u kojem su nestali Matej Periš iz Splita i njegovi prijatelji bili 30. decembra, veče prije Nove Godine, kaže da nije bilo problema te noći.

– Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema – rekao je on, piše Blic.

Dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je “sve bilo super”.

– Pitao sam ih da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih da li su se dr.girali, kažu da nisu – kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj čije ime i prezime je poznato redakciji Blica.

Podsjetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra u 2.30 sati, dakle noć prije dočeka Nove godine. On je sa još šestoricom svojih drugova došao u Beograd na doček Nove godine.

Prema nezvaničnim informacijama, Matej je u jednom trenutku ustao od stola u klubu “Gotik” i zaputio se ka toaletu. Kako je bila velika gužva odlučio je da izađe napolje, kada su ga nadzorne kamere put snimile da se stepenicama spušta ka vodi.

Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smještaj, gdje su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. Nestanak su srpskoj policiji prijavili 31. decebmbra u 18 časova, kako je i zvanično potvđeno u saopštenju MUP-a.

U Beograd je u nedjelju stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da vjeruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh