Region

I ON JE TRČAO KAO DA GA AVETI JURE, PA NETRAGOM NESTAO! Jezive sličnosti slučaja Mateja Periša sa nestankom mladića KOJI NIKAD NIJE PRONAĐEN!

Slučaj nestalog Mateja Periša neodoljivo podsjeća na nestanak nemačkog mladića Larsa Mitanka na odmoru u Bugarskoj 2014. koji do danas nije pronađen, a koji je zadnji put viđen na kamerama kako naizgled bez razloga trči!

Nijemac Lars Mitank je na bizaran način postao slavan – tako što je nestao. On važi za “najpoznatiju nestalu osobu na Jutjubu” i misterija njegovog nestanka je izvor mnogih debata.

Rano ujutro 8. jula 2014. godine, Lars Mitank je stigao na aerodrom u Bugarskoj da uhvati let za Njemačku. Izašao je iz taksija, pokupio svoje torbe i ušao u odjeljenje aerodroma za polijetanja.

Na snimcima bezbjednosih kamera se vidi kako je ušao unutra, a onda kako je iz zgrade izjurio napolje bez prtljaga i otišao što dalje od aerodroma kao da ga neko ili nešto juri. Izgledao je preplašeno paranoično i kao da ga je nešto zaposjelo. Zastao je ispred glavnog ulaza na aerodrom na sekund, a zatim potrčao preko parkinga, popeo se preko ograde sa bodljikavom žicom i nestao u obližnjoj šumi.

Od tada ga niko nikada više nije vidio. Mitank je u Bugarskoj bio sa pet drugara i svi su bili u kasnim 20-im godinama. Uživali su u odmoru na Crnom moru. Njegovi prijatelji su rekli da nisu vidjeli nikakve znake čudnog ponašanja za vreme odmora, osim onog dana kada je trebalo da leti u Njemačku.

Ako se potvrdi da je na snimcima Matej Periš, ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na nestanak njemačkog mladića Larsa Mitanka na odmoru u Bugarskoj 2014. koji do danas nije pronađen, a koji je zadnji put viđen na kamerama kako naizgled bezrazložno trči.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh