Region

Pojavile se snimke nadzornih kamera: Mladić sličan Mateju trčao ulicama i plivao u Savi

Mladić po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, ali zasad nema nikakve potvrde da je riječ o njemu. Mladić je snimljen kako trči, pokušava zaustaviti taksi i pliva u Savi.

Snimci s nadzornih kamera: Nije potvrđeno da je riječ o Mateju Perišu - Alo.rs

Redakcija srbijanske novine Alo objavila je snimke nadzornih kamera nastale između 30. i 31. decembra, na kojima se vidi mladić koji trči ulicama Beograda, zaustavlja taksi, te na kraju pliva u Savi.

Mladić po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, ali zasad nema nikakve potvrde da je riječ o njemu.

Mladić na snimci trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a zatim i po okolnim ulicama. U jednom trenutku je pokušao zaustaviti taksi, ali ga vozač nije htio primiti. Na zadnjoj snimci se vidi kako netko pliva Savom uz obalu pored Beton hale.

Svi snimci mogu se pogledati OVDJE.

Još uvijek traje intenzivna potraga za nestalim Matejem Perišom iz Splita, koji je večer prije novogodišnje noći nestao u Beogradu. Nove vijesti i teze stalno pristižu, ali niti jedna još nije dovela na pravi trag.

Splićanin je posljednji put viđen 31. decembra 2021. a nestanak je prijavljen u 18 sati.

Naime, nestao je na šetalištu kod Save.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh