Region

Prazne ulice Podgorice prvog dana 2022. godine

Centar Podgorice jutros je prazan, rijetko se može sresti koji prolaznik ulicama grada

Ulice Podgorice puste su prvog dana 2022. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Usljed pandemije koronavirusa i epidemioloških mjera koje su na snazi, u Crnoj Gori sinoć nije bilo koncerata na otvorenom, kao i masovnih okupljanja, pa je većina građana odlazak 2021. i doček nove 2022. godine proslavila u svojim domovima. Ipak bilo je dozvoljeno slavlje u hotelima i ugostiteljskim objektima, do jedan sat iza ponoći.

Centar Podgorice jutros je prazan, rijetko se može sresti koji prolaznik ulicama grada. U glavnom gradu Crne Gore, kao i u drugim opštinama u državi danas ne rade prodavnice, dok je izmijenjen režim rada kafića i restorana. Radno vrijeme je ograničeno do 22 časa, a zabranjeno je izvođenje muzike uživo, kao i puštanje sa zvučnika.

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, nova godina se u Crnoj Gori praznuje 1, 2. i 3. januara. Prvi radni dan u 2021. godini biće utorak, 4. januar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh