Region

“Djeci je majku oduzeo”: POTRESNE SCENE na sahrani Jovane Marjanović – rodbina bijesna, kćerki POZLILO

Jovana je sahranjena pored majke u rodnom Leskovcu

sahrana Jovana Marjanović - Objektiv.rs

Više desetina ljudi okupilo se juče da isprati preduzetnicu iz Niša Jovanu Marjanović (54), koja je preminula najvjerovatnije popivši najmanje dvije vrste lijekova sa al*oholom. Prema dosadašnjim saznanjima od izvora bliskih porodici, Jovana se na ovaj čin odlučila zbog psihičke torture koju je godinama trpila od svog bivšeg supruga Zorana Marjanovića.

Prema sopstvenoj želji, koju je izrekla dok je još bila živa, Jovana je sahranjena pored majke u rodnom Leskovcu. Njene tri ćerke, kao i njen emotvni partner, stajali su tik uz beli kovčeg i primali izjave saučešća. U jednom trenutku Jovaninoj najmađoj ćerki Zorani je pozlilo, pa je izašla ispred kapele.

Dok su joj se suze slivale niz lice, nemo je gledala ka nebu. Iako nije običaj da se opelo drži za ljude koji su izvršili samoubistvo, za Jovanu Marjanović je ipak održano. Jovanine ćerke Ljiljana, Brankica i Zorana preko rođake su poručile da ne žele da govore za medije, jer su, kako su rekle, izgubile svoju dušu. Ista žena, koja je prenijela ovu poruku, zatražila je i da se ekipa Objektiva udalji sa groblja.

– Ko vas je poslao? Zoran, jelda? Nema taj šta da radi ovde. Šta hoće više, da joj mrtvu sliku stavi u novine? Malo li je što je ovo napravio, što je svojim postupcima deci majku oduzeo… – besno je izgovorila ova gospođa, aludirajući na Jovaninog bivšeg muža Zorana Marjanovića, koga porodica krivi za njenu smrt.

Ekipa Objektiva stupila je i juče u kontakt s Marjanovićem, koji je rekao da je potresen i da ne može da se oglašava, ali da će to učiniti kada odboluje svoju bivšu suprugu. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh