Region

Dok mu je drug Vučić držao konferenciju, Vulin ćaskao sam sa sobom

Ministar policije Srbije Aleksandar Vulin vodio je jučer, tokom konferencije za medije u Palati Srbija, veoma zabavnu diskusiju sa samim sobom.

Aleksandar Vulin - screenshot

Ta diskusija se održavala tokom govora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovog vanrednog novogodišnjeg obraćanja naciji.

Nije poznat sadržaj razgovora između “dva Vulina”, ali sudeći prema snimku koji je objavljen na Twitteru, razgovor je bio veoma zanimljiv, pa je ministra policije Srbije uspio i da nasmije. prenosi n1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh