Region

AKO SE DOKAŽE DA SE UBILA, REĆI ĆU SVE ŠTO ZNAM – IZAĆI ĆE NA VELIKO! Oglasila se kćerka Jovane Marjanović, tvrdi da majka nije bila suicidna!

“Nismo vjerovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je voljela život, bila vjernik. Imala je ozbiljne privatne probleme i prevelik pritisak” – rekla je kćerka pokojne Jovane Marjanović.

Jovana Majranović - Informer

Ovo su riječi Ljiljane Simić iz Niša, kćerke Jovane Marjanović koja je juče, poslije petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mjestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine, piše Blic.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tijela pronađeni boca alkoholnog pića i lijekovi.

Međutim, Jovanina kćerka otkrila je da cijela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

– Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko – rekla je Ljiljana Simić.

Kaže da nije dobila nijednu informaciju da su sigurnosne kamere snimile njenu majku kada je napustila stan i otišla i zahvalna je svim dobrovoljcima koji su pomogli u potrazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh