Region

Detalji užasne nesreće kod Karlovca: Vozač i dijete (14) bore se za život, državljanka BiH teško povrijeđena

Prizor na mjestu događaja je bio stravičan, vozila su bila uništena do neprepoznatljivosti

When celebrity runs in the family
Karlovačka policija je u utorak objavila detalje stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica muškaraca.

U ponedjeljak u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću automobilom karlovačkih registracija upravljao je 28-godišnjak. On je uslijed nepropisnog pretjecanja udario u automobil italijanskih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

Na mjestu su poginuli 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje Hrvati.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o ocu i sinu. Vozač (46) i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje Hrvati, su teško ozlijeđeni i imaju povrede opasne po život. Putnica (43), državljanka Bosne i Hercegovine, teško povrijeđena.

– Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće – saopćeno je iz Policijske uprave karlovačke.

U vozilu karlovačkih oznaka poginuli su, kako saznaje Jutarnji list, otac i sin, koji su se kobne zgode kretali u smjeru Karlovca, a porodica iz BiH je putovala u smjeru juga. Nesreća se dogodila u dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan, vozila su bila uništena do neprepoznatljivosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh