Region

OGLASIO SE MUP POVODOM KIKINE SMRTI! Evo šta još stoji u saopštenju!

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na Instagramu.

Kristina Djukić Kika - Novi

Mlada jutjuberka Kristina Đukić Kika pronađena je mrtva u svom stanu, potvrđeno je u MUP-u. Navodno je sebi oduzela život nakon duge borbe sa pritiskom koji nije mogla da izdrži.

“Policija je sinoć u 23.40 zatekla beživotno tijelo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku”, naveli su iz MUP-a Srbije.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na Instagramu. “Sa ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavijestiti”, napisala je.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Poslije njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh