Region

Četvorica studenata u Novom Sadu pretučena od uniformisane grupe mladića

Četvorica studenata napadnuta su i pretučena u Novom Sadu od strane tridesetak mladića koji su svi bili obučeni u crno. Marko Maksimović, jedan od studenata koji je dobio batine, kaže za N1 da su on i trojica njegovih drugova pretučeni i maltretirani bez razloga.

n1

Kada sam krenuo sa drugarima na protest, na Keju, kod Mosta slobode nas je sačekala grupa od nekih tridesetak mladića. Ne znak ko su, ne znam odakle su, ne znam šta su. Prvo su krenuli, opokolili su nas, počeli su da nas udaraju i tuku. Oborili su nas na zemlju i šutirali nas. Uzeli su nam transparent koji smo imali. Posle batina i svega, terali su nas da uzmemo taj transparent, raširimo ga, da izvadimo lične karte i da pričamo u kameru kako nam je Brajan Brković dao po sto evra“, kaže Maksimović.

On navodi da se taj snimak prebijanja pojavio na Pinku, kao i da ne zna šta će se dalje dešavati.

Na pitanje kakve su povrede dobili, odgovara: „Jednom drugaru je dosta otečeno oko, jednom je pocepana jakna, a svi smo dosta ugruvani“.

Maksimović je naveo da bi uspeo da identifikuje napadače ukoliko bi došao u tu situaciju,piše N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh