Region

KORONA UZIMA DANAK: PREMINULO I DVOGODIŠNJE DIJETE, IMALO JE OZBILJNE KOMORBIDITETE

U Osječko-baranjskoj županiji u Hrvatskoj potvrđen je 301 novi slučaj zaraze, a preminulo je šest ljudi, među kojima i dvogodišnje dijete.

koronavirus - Hayat

U posljednja 24 sata obrađeno je 649 obrađenih uzoraka. Preminuli su pacijenti u dobi od dvije, 67, 74, 86, 87 i 90 godina.

Radi se o djetetu s ozbiljnim komorbiditetima zaraženim koronom. To nije u nadležnosti stožera, već medicinske struke, ne možemo otkrivati detalje – rekli su nam iz stožera

Među novozaraženima je 127 osoba iz Osijeka, 30 iz Đakova, 23 iz Valpova, 18 iz Našica, 15 iz Belišća, 12 iz Čepina, 10 iz Belog Manastira, devet iz Darde, osam iz Antunovca, po šest iz Erduta i Koške, pet Donjeg Miholjca, po četvero ih je iz Jagodnjaka, Magadenovca i Podgorača, po troje iz Ernestinova i Đurđenovca, dvoje iz Bilja te po jedna osoba iz Čeminca, Bizovca, Kneževih Vinograda, Petrijevaca, Punitovaca, Satnice Đakovačke, Donje Motičine, Petlovca, Viškovaca, Vladislavaca i Vuke. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh